Koksijde

Complex KVV Coxyde - Henri Houtsaegerstadion

Pylyserlaan 34
8670 Koksijde
Tel: 058/51 83 89

GEBRUIK VELDEN KVV COXYDE 

1. Na de training en de wedstrijden worden de kleedkamers uitgekuist d.w.z. flessen in vuilnisbak, aarde uitvegen en geen rubber in de putjes vegen, daarna proper maken met water en aftrekker. 

2. Opkuis kleedkamers na de wedstrijden: zowel de eigen kleedkamer als van de bezoekers worden gereinigd door trainer, afgevaardigde of aangestelde spelers. 

3. De laatste sluit de deur en doet alle lichten uit. 

4. Bij wedstrijden op de site Koksijde is de jeugdkantine steeds open, waar de scheidsrechters en afgevaardigden ook ontvangen worden. De afgevaardigde thuisploeg gaat mee met de scheidsrechter en bezoekende ploeg. Roland zorgt er voor dat de computer of wedstrijdformulier aanwezig is. 

5. De uitrusting kan steeds binnengebracht worden in het waslokaal in de daartoe bestemde wasmanden. Na het wassen bevindt de uitrusting zich in de kastvakjes in het waslokaal. 

6. Drank spelers en scheidsrechters tijdens de rust: te vragen in de jeugdkantine door de afgevaardigde thuisploeg. 

7. Na de wedstrijden is er een tafel gereserveerd in de kantine voor de ploegafgevaardigden, trainers en scheidsrechters waar koffie, frisdrank of bier wordt gereserveerd (vragen aan kantineuitbater). 

8. Computer, scheidsrechterblad en uitbetalen scheidrechters: steeds in het secretariaat of in de jeugdkantine. 

9. Melding onbespeelbaarheid velden: Willy Desaever verwittigt de verantwoordelijke van de website, de visieverantwoordelijken en de trainers. 

10. Melding gebreken aan infrastructuur KVVC: melden aan Willy Desaever 0478/592109. Indien extra sportmateriaal nodig is: doogeven aan Willy, teneinde die kan kijken wat er nog beschikbaar is en niet, zodat het nodige eventueel kan bijbesteld worden. 

11. Elke ploeg heeft een eigen afgesloten rek voor het opbergen van ballen, kegels en overgooiers. 

12. Alle duiveltjesdoelen dienen steeds opnieuw, met de nodige voorzichtigheid, op de voorbestemde plaatsen naast het terrein gezet te worden. Op terrein 2 dienen ze eventueel eveneens gesloten te worden. 

13. EHBO kist en ijs steeds aanwezig in het secretariaat en beperkt ook in kleedkamers terrein 1 en terrein 2. 

14. De belangrijkste telefoonnummers zijn te vinden in het secretariaat.